Smještaj

Agencija Bora tours nudi usluge smještaja na području cijele Hrvatske, kako za individualne goste tako i za grupne aranžmane. Na našim stranicama izdvojili smo neke od hotela u ponudi.
Ukoliko Vi imate upit za bilo koju drugu destinaciju ili hotel slobodno nas kontaktirajte.


Hotel & Spa Iadera

Hotel & Spa Iadera

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera sa istaknutim dizajnom, vrhunskom opremljenosti, te besprijekornom uslugom predstavljaju ekskluzivnu oazu za odmor. U veličanstvenom svijetu wellnessa uživajte na ukupno 6.000 m² - najekskluzivniji te vrste u Hrvatskoj.
Hotel je uz to i idealno mjesto za održavanje uspješnih sastanaka i konferencija.

Detaljnije

Falkensteiner club funimation Borik – Zadar

Falkensteiner club funimation Borik – Zadar

Falkensteiner Club Funimation Borik je idealno mjesto za odmor tijekom cijele godine. Club Funimation Borik se nalazi na samoj obali u blizini grada Zadra. Uživajte u neobičnom i stiliziranom dizajnu, u mediteranskim bojama hotela Club Funimation. Osim što predstavlja odličan izbor za obiteljski odmor, hotel je poznat i po izvrsnoj wellness usluzi. U Acquapura SPA centru možete uživati u jedinstvenom vodenom svijetu prepunom različitih doživljaja.

Detaljnije

Falkensteiner hotel Adriana – Zadar

Falkensteiner hotel Adriana – Zadar

Ekskluzivni ambijent, ozračje mediteranske radosti življenja i ugođaj!
Lifestyle hotel Adriana smješten je na samoj obali, ekskluzivnog ambijenta, ozračje mediteranske radosti življenja i jedinstvenog ugođaja! Prekrasna oaza za kupanje s pješčanom plažom, kristalno čisto more, kao i bogata i raznovrsna ponuda sportskih i slobodnih aktivnosti.

Detaljnije

Falkensteiner family hotel Diadora

Falkensteiner family hotel Diadora

Na prekrasnom poluotoku u blizini Zadra očekuje vas kristalno čisto more, ugodna mediteranska klima i vrhunska kvaliteta. Punta Skala je svijet odmora iz snova.
U novom Falkensteiner obiteljskom hotelu Diadora možete uživati u obiteljskom odmoru na kojem ćete si sve moći priuštiti. Hotel je posebno opremljen prema željama i potrebama obitelji, pa nudi visokokvalitetnu kombinaciju dobre kuhinje, široke palete sportova i aktivnosti, te vrhunsku zabavu.

Detaljnije

Hotel Donat

Hotel Donat

Hotel Donat se nalazi u resortu Borik, neposredno uz morsku obalu, okružen mirisnim borovima. Idealan je izbor za obiteljski i opuštajući odmor za sve one koji uživaju u mediteranskoj klimi, kristalno čistom moru i raznovrsnoj kulinarskoj ponudi, a pogodan je i za održavanje konferencija i sastanaka.

Detaljnije

Hotel Park Punat

Hotel Park Punat

Hotel Park Punat nalazi se u centru mjesta Punta, na južnom dijelu otoka Krka, u okruženju profinjeno uređenih parkova, samo promenadom odvojen od mora. Hotel je kompleks koji čine glavna zgrada i depadansa, povezani hladovinom borova na udaljenosti od svega 50 metara, a na samo nekoliko koraka od gradske plaže. S posebnom se pažnjom ovdje njeguje mediteranska kuhinja i blagovanje hrane pripremljene s maslinovim uljem.

Detaljnije

Falkensteiner Hotel Funimation M. Radovana 7, HR-23000 Zadar Tel: 00385 23 337760 Fax: 00385 23 337761 info@boratours.hr
ID: HR-AB-23-110001107