Individualni izleti

Za individualne goste organiziramo široku paletu različitih izleta.
Neke izlete nudimo u organiziranim grupama, a neke možemo kreirati samo za Vas i Vašu obitelj.Posebnost zadarske regije je što se nalazi u okružju čak 5 nacionalnih parkova.
To su Paklenica, Kornati, Plitvička jezera, Slapovi Krke i Sjeverni Velebit. Do parkova je moguće stići za samo sat do dva sata vožnje automobilom ili brodom. I parkovi prirode imaju što za pokazati; Telašćica (jedna od najvećih uvala na Dugom otoku), Vransko jezero (najveće prirodno jezero u Hrvatskoj) i planina Velebit. Upoznajte rijeke Zrmanju i Krupu u sklopu planine Velebit.
Nudimo Vam mogućnost da prirodne ljepote upoznate aktivno: kroz pješačenje, vožnjom kanuom, terenskim vozilima, te brzim gumenjacima...
Ne zaboravite zadarske otoke, koji čine jednu od najgušćih otočnih skupina na Jadranu. Pag, Dugi otok, Ugljan, Pašman, Silba, Iž .. svaki od njih zanimljiv je na svoj način. Dragulj zadarskog arhipelaga su Kornati i istoimeni nacionalni park. Istražite s nama skrivene uvale, plaže i uživajte u tirkiznom moru. Regiju možete istražiti kopnom, morem ili posjetom špilja koje vam otkrivaju fantastičan svijet prirodnih kreacija.

Za ljubitelje kulturne baštine tu možete pronaći nekoliko gradova koji će Vas oduševiti. Razgledavanje uz pratnju stručnih vodiča otkrit će Vam zanimljivosti o povijesnim mjestima, te kulturnu baštinu naših gradova.. Grad Zadar, središte regije je grad raznolikosti, a ako svratite u Nin naći ćete i najmanju katedralu na svijetu crkvu sv. Križa. Iz Zadra lako možete posjetiti gradove Šibenik, Trogir i Split koje je prepoznao i UNESCO, te ih stavio na svoj popis kulturne baštine.

Uz ljubazne i vesele ljude predlažemo da kušate i neke gastronomske delicije kao što su paški sir, liker Maraschino, Šokol ...

Falkensteiner Hotel Funimation M. Radovana 7, HR-23000 Zadar Tel: +385 23 238 729 info@boratours.hr
ID: HR-AB-23-110001107